Badminton toernooi Harlingen beleeft vijftiende editie

Sport

28-3-2019 om 10:39

De Harlinger Badmintonclub de Wadden organiseert zondag 31 maart voor de vijftiende keer het Waddenzee Toernooi. Volgens organisatieleden Sietse en Astrid van der Bij hebben zich dit jaar zo’n 90 personen ingeschreven. Er doen badmintonners uit de gehele regio noord mee, in speelsterkte van tweede klasse tot aan de recreatie spelers. Kortom er is veel te zien in de Waddenhal.

Iedereen is welkom om te komen kijken wat voor snelle sport badminton is, máár ook hoeveel plezier deze bezigheid brengt. De tribune is vrij toegankelijk. De aanvang van het toernooi is om 10.30 (zomertijd) en er wordt gespeeld tot 17.00 uur waarna de prijs uitreiking plaats vindt.

Wil je geheel vrijblijvend eens proberen een shutteltje te slaan? Kom dan eens langs tijdens de speelavond op donderdag avond vanaf 20.15 in de Waddenhal! Er zijn genoeg rackets voorhanden. Badminton is een sport voor alle leeftijden en niveaus.

Voor meer informatie check de website www.hbcdewadden.nl.

Warning: Only the first byte will be assigned to the string offset in /customers/1/2/6/hbcdewadden.nl/httpd.www/wp-content/plugins/responsive-menu/v4.0.0/inc/helpers/custom-functions.php on line 218