Wadden 1 speelt laatste uitwedstrijd tegen Lemmer 1

Op 25 februari is de return tegen Lemmer gespeeld.

De Wadden begint deze wedstrijd met in de basis Nynke, die de niet helemaal fitte Astrid vervangt. Het Lemster team begint ook met invallers Arjenne voor Kees en bij de dames speelt Chantal (terugkerend van een schouderblessure) maar één partij en voor haar speelt Esther de enkel en de mix.

De dubbels beginnen tegelijk en de heren Sietse en Marco zijn een maatje te groot voor het gelegenheid duo Jacob en Arjenne. Ook de harde smashes van Arjenne komen niet goed door. Ons gelegenheidsduo Hester en Nynke heeft geen verweer tegen het massieve blok van de Lemster dames Elanie en Chantal.

Marco begint weer met zijn kat en muis spelletje, dit kost hem weliswaar de tweede set, maar levert het tweede puntje van de avond op, Hester is ook begonnen tegen Elanie deze debutante in de tweede klasse bezit een harde slag en daar wist zij de partij mee te winnen. Tussenstand 2-2

Sietse mag aantreden tegen Arjenne en toeschouwster Angela zit even in dubio, zij is natuurlijk voor de Wadden, maar Arjenne is toch ook wel een hele leuke jongen om aan te moedigen, de wedstrijd daarentegen wordt op geen moment spannend, eerder supersaai, er is geen rally gespeeld en het punt gaat gemakkelijk naar de Wadden. Nynke mag vervolgens aantreden tegen invalster Esther en zij weet vanaf het begin deze dame achterin vast te zetten en pakt het punt super toll.

De eerste mix Marco en Nynke weten in drie sets de partij te beslissen. Weer een uitstekende invalbeurt door onze joker uit Franeker (de ster van de Elfsteden). De tweede mix Sietse en Hester spelen een goede wedstrijd en ook zij weten het punt te verzilveren.

6-2 gewonnen en goede zakengedaan in de race om het kampioenschap.

Maandag de kraker tegen de nummer drie van dit moment Bildtse BC.