Wedstrijderslag HBC De Wadden 1 – Lemmer 1

Afgelopen maandag 30 november 2015 was de wedstrijd tegen Lemmer 1.

Na een lange periode met een schouderblessure is Sietse eindelijk gereed om aan de competitie te gaan beginnen en daar heeft hij veel zin in.

Heren dubbel: Marco en Sietse zij moeten weer even aan elkaar wennen en verliezen derhalve de eerste set van Alex en Jacob (Kees is geblesseerd in Lemmer achtergebleven) de tweede en derde set weten de heren van de wadden wel te winnen en het eerste puntje is binnen
Damesdubbel: Astrid en Nynke Acda die op het hoogste niveau debuteert (Hester geniet van een wel verdiende korte vakantie) verloren hun dubbel tegen het overtuigend spelende vrouwen blok van Lemmer.

Marco begon zijn enkelspel tegen Alex, zijn kat en muis spelletje koste hem de tweede set, de derde set wist hij weer vrij gemakkelijk te winnen.

Christian valt in voor de toch nog erg verkouden Sietse en met deze vierde invalbeurt is hij vast team lid van het eerste, Hij had aan Jacob een gelijkwaardige tegenstander maar de laatste punten werden behaald door Christian en daarmee won hij de partij.

1e dames enkel, Nynke mag tegen debutant Elanie en zij vecht als een Franeker tijger en wind de eerste set de tweede set gaat naar lemmer maar in de derde set weet Nynke zicht te herpakken en weet zij deze te winnen WAUW WAT EEN DEBUUT

Reactie van Nynke op WhatsApp

YEAHHHHHHHH
MIJN ENKEL GEWONNEN
OYEAHOYEAH
FEESTJEEEEEEEEE!!!!!

2e dames enkel: Astrid versus Anja Astrid nog niet helemaal wakker zij was nog met haar hoofd in de nachtdienst kan het niet bolwerken tegen deze sterke invalster van lemmer.

Met een riante voorsprong beginnen we aan de mixen

1e mix: Marco en Nynke dwongen door sterk spel het eerste punt af

2e mix: Sietse en Astrid zij waren niet scherp en snel genoeg om het Jacob en Elanie ook maar enigszins moeilijk te maken

5-3 is alweer winst voor het wadden team en staan zij op de eerste plaats in de poule met 6 punten los van de nummer twee Bildse waar de badminton coryfee René Politiek mee speelt, volgende wedstrijd donderdag 10 dec in en tegen Drachten.