Twee zeges binnen een week voor de Wadden 2

Donderdag 3 november speelt de Wadden in Drachten, zonder Mark en met Nynke die voor Liesbeth invalt beginnen we met de dubbels, De heren Sietse en René hebben drie sets nodig om te winnen. De dames Astrid en Nynke verliezen helaas in twee sets.

Omdat Astrid op tijd naar haar werk moet voor een nachtdienst, worden haar enkel en de mixen eerst gespeeld. De enkel van Astrid gaat verloren de Drachtster gaat er met het punt vandoor. De eerste mix, Astrid en René, winnen met de nodige moeite. De tweede mix, Sietse en Nynke, hebben minder moeite met het binnenhalen van het punt.

Met een 3-2 voorsprong en met Astrid onder de douche mogen Sietse, Nynke en René met hun enkel partijen beginnen, die worden alle drie gewonnen door Harlingen (een keer Harlingen en twee keer Franeker). Een 6-2 winst! Goede zaken voor het team wat daardoor oprukt naar een tweede plaats in de poule.

Maandag 7 november is de thuiswedstrijd tegen Lemmer en Mark is helaas weer verhinderd en neemt Nynke het deze keer over van Astrid, die met evenwichtsstoornissen thuisblijft. Gelukkig speelt Liesbeth wel weer mee.

De dubbels worden weer tegelijk gespeeld. De heren Sietse en René en de dames Nynke en Liesbeth weten allebei de dubbel te winnen in twee sets.

De enkels beginnen met Sietse die in drie zwaarbevochten sets wint en Liesbeth die na een minstens zo zware driesetter net verliest. René wint in twee setjes en Nynke heeft ook weer drie sets nodig, helaas is zij niet opgewassen tegen de Lemster leeuw Anja.

Afsluitend de mixen René en Liesbeth winnen de tweede mix Sietse en Nynke kunnen het niet bolwerken tegen het sterk spelende Lemster koppel.

5-3 en weer belangrijke puntjes voor team 2.