Bericht van de club Hoog Spel uit Peize:

Doe je mee met het badminton mixtoernooi Hoog Spel Peize?

Kom je ook lekker eten en even een pubquiz?

Doe je mee en kom je ook?

Het is tijd voor weer een sportieve uitdaging. Dit jaar organiseren we voor de eenentwintigste keer het toernooi! Ben jij erbij?

– Zoek een leuke partner en schrijf je snel in voor het badminton mixtoernooi Hoog Spel op www.hoogspelpeize.nl op de pagina toernooi 2023. (Let op wacht niet te lang met inschrijven want er is beperkt plek, heb je moeite met een partner vinden laat het dan weten!).

– Schrijf je je niet in voor het toernooi maar wel zin om lekker te eten of even samen een drankje te doen? We starten begin van de avond met lekker eten en rollen dan over naar een gezellig drankje en hapje met pubquiz. Dat wil je natuurlijk niet missen, zet de avond dus snel in je agenda.

Het gezellige toernooi….

Ons mixtoernooi is ruim twintig jaar geleden gestart als een gezelligheidstoernooi voor zowel recreanten als competitiespelers tot maximaal de 2e klasse. Ben je nieuw bij de club doe dan ook vooral mee! We zorgen voor mooie en sportieve wedstrijden op allerlei niveaus en je zal lekker veel wedstrijden spelen. Om 09:00 uur beginnen we en rond 17:00 zijn de laatste wedstrijden gespeeld.

Het inschrijfgeld is € 10,- per persoon, per team maak je €20,- over op:

IBANnummer NL90BUNQ2047175976 t.n.v. Badmintonvereniging Hoogspel te Peize en onder vermelding van “21e mixtoernooi Hoog Spel”.

Het allerleukste…

De vereniging bestaat al eenenveertig jaar! En het leukste van onze club is stiekem misschien wel de derde helft. Kortom tijd voor drankje, hapje en veel gezelligheid. Aansluitend aan het toernooi hebben we een etentje en pubquiz. Dus doe mee aan het toernooi en blijf nog lekker lang na hangen en kom met ons er een gezellige avond van maken.

Alvast van harte welkom,

De toernooicommissie Hoog Spel