Sparen voor HBC de Wadden bij de Jumbo

De Jumbo heeft een spaaractie voor verenigingen en wij van HBC de Wadden doen mee! Jullie kunnen ons steunen door boodschappen te doen bij de Jumbo in Harlingen en de punten aan ons te doneren in de periode van 5 februari t/m 1 april 2018.
Hieronder wordt uitgelegd hoe de actie werkt.

Hoe werkt de spaaractie?
Vanaf maandag 5 februari krijgen alle klanten bij elke besteding van 10 euro een voucher met daarop een unieke streepjescode. Deze voucher, ter waarde van 1 punt, is eenmalig te doneren aan de vereniging naar keuze. Deze actie loopt tot en met zondag 1 april 2018 (8 weken).
Hiervoor is een scanzuil (actiekast) in de winkel waar mensen hun vouchers direct kunnen doneren. Door middel van een touchscreen kan HBC de Wadden worden gekozen.

Punten doneren & verdeling
– U scant de voucher bij de actiekast om de punten voor HBC de Wadden te doneren.
– Na het scannen verschijnen alle deelnemende verenigingen op het scherm en kan er met de vinger HBC de Wadden worden gekozen. Nadat de keuze bevestigd is, is het punt gedoneerd. De tussenstand verschijnt direct op het scherm. Ook is mogelijk om thuis de voucher via de Facebookpagina van “Jumbo Olaf Hermus Harlingen” te doneren.
– Aan het einde van de actie worden alle punten geteld en wordt het bedrag van €5.000 naar rato verdeeld onder de verenigingen. De ranglijst is variabel en kan bij elke ingeleverde voucher weer wijzigen.
– Extra beloning voor de meest actieve vereniging. De nummer één ontvangt €500 extra, de nummer twee ontvangt €300 extra en de nummer drie €200! Er komt ook nog een actie bij de winkel van de Jumbo en via Facebook.

ALVAST BEDANKT VOOR JULLIE STEUN!!!

Met vriendelijk groet,
Bestuur HBC de Wadden