Laatste wedstrijd van dit seizoen voor de Wadden 1

Afgelopen maandag 7 maart was de wedstrijd tussen Drachten 1 en de Wadden 1.

De Wadden start deze wedstrijd met de vaste spelers Slangenmens Marco, ingehuurd blondje Hester en het echtpaar van der Bij.

De heren en dames beginnen tegelijk met de dubbels bij de heren zijn Marco en Sietse te sterk voor George en Rinse, niet zo raar want het Wadden team heeft nog geen wedstrijd verloren in deze competitie. De dames Astrid en Hester komen niet in hun spel en verliezen van Peggy en Sandra.

De enkel partijen geven een zelfde beeld, de dames van Drachten zijn te sterk voor onze ladies en de heren weten wel de punten binnen te halen.

Met een gelijke stand wordt er aan de mixen begonnen. In de mixen weten de beide koppels de partij te winnen waardoor de eindstand 5-3 wordt in ons voordeel zoals vooraf verwacht.

Op dit moment staat het eerste team op de kampioens plek, tweede in de poule is Poona, maar die moet nog tegen de nummer laatst en heeft aan 5 punten genoeg om ons naar de tweede plek te verbannen. Deze wedstrijd wordt aanstaande donderdag 10 maart gespeeld.

Langs deze weg wil ik Hester bedanken die dit jaar ons team kwam versterken, zij gaat komend seizoen weer bij haar vertrouwde clubje Bildtse spelen. Super bedankt voor je geweldige inzet en altijd vrolijke aanwezigheid.

Volgend jaar gaat ook Marco het team verlaten om voor de Wadden in de Z.Z .competitie te gaan spelen. Veel succes!!!

WP_20160307_017                              WP_20160307_009                              WP_20160307_018