Geachte badmintonvereniging/bestuurders/ badmintonliefhebbers HBC De Wadden

Na een lange warme zomer en al een tijdje geen ernstige Corona-maatregelen is het nieuwe sportseizoen 2022-2023 reeds begonnen.

Op zaterdag 15 oktober organiseren wij in het Sportcentrum De Kalkwijck in Hoogezand voor de 5e keer het Badminton Dubbel Toernooi Make A Wish met als bedoeling behoudens een sportieve dag geld in te zamelen voor de Make A Wish-organisatie, die gewone wensen en soms uitzonderlijke wensen laat uitkomen van kinderen met een levensbedreigende ziekte.  Verschillende partijen leveren belangeloos een bijdrage, er zijn sponsoren en we gaan ons best doen om ook weer een tombola te organiseren. Het inschrijfgeld gaat eveneens voor een groot deel naar Make A Wish.

Het toernooi wordt open gesteld voor zowel mannen als vrouwen dubbelteams en wordt gespeeld op 8 banen voor maximaal 112 spelers/speelsters. Er wordt gespeeld op tijd in poules van 7 teams waarbij de indeling plaatsvindt op basis van zowel de speelsterkte van de individuele speler als van het team.

Over een paar dagen is de informatie over het toernooi beschikbaar op de website van BC Sportief Hoogezand (www.bcsportief.l). BC Sportief Hoogezand helpt Henkjan de Haan, vrijwilliger van Make A Wish, met het organiseren van het toernooi voor deze organisatie met een prachtig doel.

We hopen evenals voorgaande jaren weer op veel aanmeldingen en uiteraard op een geslaagde toernooidag. Aanmelding kunnen worden gezonden naar onderstaand mailadres.

Met vriendelijke groet
Mede namens Henkjan de Haan, Frans Dekker en Frits van der Klei
Henk Hendriks, toernooisecretaris   06-21116025

Aanmeldingsformulier 5e Make A Wish Badminton Dubbel Toernooi