HBC W1 en J2 winnen thuis met 5-3 van Raak’m

Het senioren team W1 moest tegen Raak’m 1 aantreden, het werd een spannende wedstrijd met in beide teams invallers. Marco kan voorlopig niet spelen vanwege een zweepslag en daarom viel Cristian in. Bij de dames viel Angela in voor Chantal. Van de 8 partijen werden er vijf beslist in een driesetter. Met nog 2 mixen te gaan stond het nog 3-3, maar zowel de eerste als de tweede mix werd gewonnen door HBC. Dus een 5-3 overwinning en nog steeds een 1e plaats in de competitie.

Ons jeugdteam moest tegen Raak’m J1, bij winst zouden ze weer de 2e plaats in handen hebben achter Drachten, die net iets te sterk is dit seizoen. Alhoewel Douwe toch 2x gewonnen heeft in het enkelspel van de jongen van Drachten en daardoor nog steeds ongeslagen, ook na vandaag. 
Ook hier stond het 3-3 na 6 partijen, waarbij de meiden het toch lastig hadden, maar ze konden in de mix toch proberen iets terug te doen en dat deden ze. Douwe en Simin deden dat overtuigend met 21-13 en 21-8. Jelle Jan en Anne maakten er nog een spannende driesetter van, maar dan wel met winst!