KOP Nieuwsbrief Header MASTER
Shuttle racket blauw panorama (slider website)
08 april 2020

Nieuwsbrief april 2020

Beste leden,

Hierbij een herinnering voor degene die volgend jaar aan de bondscompetitie dan wel de dorpencompetitie wil deelnemen. Tot nu toe heeft nog niemand zich aangemeld, heb je je wel opgegeven via het digitale formulier, wil je dit dan laten weten aan Liesbeth? Hier het digitale opgaveformulier competitie 2020/2021:

"Omdat in het najaar ook weer een nieuwe seniorencompetitie van start gaat, is het zaak om te weten wie er komend seizoen competitie willen spelen en welke teams er dan bij de dorpen- dan wel de bondsregiocompetitie ingeschreven moeten worden. We moeten dit ook weten om op basis van het aantal teams zaalruimte aan te vragen voor wedstrijden. Aanmelding voor de bondsregioteams moet voor 1 mei gebeuren!
Kortom: wil je volgend jaar competitie spelen en weet je al met wie je samen in een team zou willen spelen. Vul dan het opgaveformulier op onze website (onder de kop "Competitie") in en stuur dit voor 25 april naar Liesbeth Meijer competitie@hbcdewadden.nl

Voor de senioren is er de dorpencompetitie waar Wadden 3 dit jaar in heeft gespeeld als proef. In deze dorpencompetitie wordt ook weer geprobeerd een poule met herenteams op te zetten. En uiteraard kunnen er teams meedoen in de bondsregiocompetitie zoals Wadden 1 en 2 hebben gedaan. Ter informatie voor de nieuwe leden. Een team bestaat uit minimaal 2 heren en 2 dames. Er worden ongeveer 7 uit- en 7 thuiswedstrijden gespeeld in een seizoen. En een wedstrijd omvat 2 heren en 2 dames enkelpartijen, 1 herendubbel en 1 damesdubbel en 2 gemengddubbel partijen. De wedstrijden worden op de doordeweekse avonden gespeeld. In een herenpoule worden uiteraard geen dames en gemengde partijen gespeeld maar meer herenenkels en -dubbels.

Voor de ervaren competitiespelende heren: het eerste team van Grou zoekt een heer die de gehele competitie met hun team wil spelen.

Voor de jeugd zal er in het najaar weer een serie jeugdtoernooien in de regio zijn. En één daarvan hopen we in Harlingen te organiseren. Opgave daarvoor kan in september."

Beste mensen blijf gezond, blijf fit, tot ziens.

Hartelijke groet,
Bestuur HBC de Wadden
Sponsoren tbv nieuwsbrief licht grijze achtergrond
facebook twitter