KOP Nieuwsbrief Header MASTER
Shuttle racket blauw panorama (slider website)
17 mei 2020

Nieuwsbrief mei 2020

Beste leden en ouders van jeugdleden

Einde dit seizoen
Langzaamaan worden de maatregelen om het coronavirus te beteugelen iets versoepeld. De basisscholen zijn weer begonnen en er mag weer gesport worden. Dit sporten is beperkt tot de buitensporten en er mag geen contact plaatsvinden (bij deelnemers vanaf 12 jaar). De 1,5 meter afstand blijft van kracht.
Praktisch betekent dit voor ons als badminton, een binnensport, einde van dit seizoen. Op 1 juni zou ons seizoen toch al eindigen. Helaas is dat dit jaar dus half maart geworden. Heel spijtig maar ieders gezondheid is belangrijk.
Natuurlijk kan iedereen deze zomer in de tuin, op het strand of elders een “buiten”shuttletje overslaan. Doe dat vooral. Houd ook je conditie en soepelheid op peil. Want we hopen en verwachten dat we in september weer binnen in de Waddenhal van start kunnen gaan.

Vooruitkijken
Inmiddels zijn er drie senioren competitieteams gevormd. Twee voor de regiobondscompetitie en één voor de dorpencompetitie. Voor de jeugd komen er weer de toernooien in de regio op de zaterdagen.
Dit jaar komt er hopelijk op 21 november een jeugdtoernooi in Harlingen (als we de zaal krijgen op die datum). Verder hopen we voor iedereen vanaf 16 jaar op 28 maart 2021 weer een Waddenzeetoernooi te organiseren met heren- en dames dubbel partijen. Ook deze datum is onder voorbehoud van zaaltoewijzing.

50 jaar HBC de Wadden 1971-2021 test
Jubileum
En … we hebben volgend jaar een half eeuws Jubileum te vieren,
In 2021 bestaat onze badmintonvereniging 50 jaar en dat willen we natuurlijk met z'n allen vieren.
Het bestuur heeft al wat gebrainstormd over mogelijke activiteiten. We hadden hier op de ALV eind maart met jullie over willen spreken om ideeën te verzamelen en te bekijken wie wat wanneer wil gaan organiseren. Binnen het bestuur verzamelden we alvast de volgende ideeën: een badmintonspellen circuit, een feestavond met sjoelen en /of pubquiz, een (sportieve)dag voor alle leden, een extra feestelijke Waddenzeetoernooi….....
Aangezien we nu elkaar pas in september weer zien bij deze de oproep: “heb je een idee voor een activiteit om ons jubileum te vieren, aarzel niet, mail ons”.
Er kan van alles, elk idee, hoe ruw dan ook, is welkom. Uiteraard moeten we het met z'n allen natuurlijk wel financieren en organiseren. Dus aarzel niet, zet je idee in een mail naar een van de bestuursleden.

We wensen iedereen gezondheid, moed en doorzettingsvermogen als je het nodig hebt, voor jezelf en en voor je familie.
Blijf gezond, blijf bewegen. Maar houd 1,5 meter afstand tot elkaar, ook als je jong en gezond bent.

We zien jullie graag allemaal weer op 3 september in de Waddenhal.
Yvonne, Gerard, Liesbeth, Melanie en Alex
Sponsoren tbv nieuwsbrief licht grijze achtergrond
facebook twitter