KOP Nieuwsbrief Header MASTER
Shuttle racket blauw panorama (slider website)
15 april 2020

HERINNERING opgave competitie 2020/2021


Beste leden,

Hierbij een herinnering voor degene die volgend jaar aan de bondscompetitie dan wel de dorpencompetitie wil deelnemen. Tot nu toe heeft zich nog niemand aangemeld, om het nog makkelijker te maken volgt hier de link:

Opgaveformulier competitie 2020/2021

"Omdat in het najaar ook weer een nieuwe seniorencompetitie van start gaat, is het zaak om te weten wie er komend seizoen competitie willen spelen en welke teams er dan bij de dorpen- dan wel de bondsregiocompetitie ingeschreven moeten worden. We moeten dit ook weten om op basis van het aantal teams zaalruimte aan te vragen voor wedstrijden. Aanmelding voor de bondsregioteams moet voor 1 mei gebeuren!
Kortom: wil je volgend jaar competitie spelen en weet je al met wie je samen in een team zou willen spelen. Vul dan het opgaveformulier op onze website (onder de kop "Competitie") in en stuur dit voor 25 april naar Liesbeth Meijer competitie@hbcdewadden.nl

Voor de senioren is er de dorpencompetitie waar Wadden 3 dit jaar in heeft gespeeld als proef. In deze dorpencompetitie wordt ook weer geprobeerd een poule met herenteams op te zetten. En uiteraard kunnen er teams meedoen in de bondsregiocompetitie zoals Wadden 1 en 2 hebben gedaan. Ter informatie voor de nieuwe leden. Een team bestaat uit minimaal 2 heren en 2 dames. Er worden ongeveer 7 uit- en 7 thuiswedstrijden gespeeld in een seizoen. En een wedstrijd omvat 2 heren en 2 dames enkelpartijen, 1 herendubbel en 1 damesdubbel en 2 gemengddubbel partijen. De wedstrijden worden op de doordeweekse avonden gespeeld. In een herenpoule worden uiteraard geen dames en gemengde partijen gespeeld maar meer herenenkels en -dubbels."

Beste mensen blijf gezond, blijf fit, tot ziens.

Hartelijke groet,
Bestuur HBC de Wadden
Sponsoren tbv nieuwsbrief licht grijze achtergrond
facebook twitter