KOP Nieuwsbrief Header MASTER
Shuttle racket blauw panorama (slider website)
10 oktober 2019

Nieuwsbrief oktober 2019


Uitbreiding speeltijd Senioren
Omdat het met de 10 extra spelers van de “Probeer badminton actie” en thuiswedstrijden wat druk was afgelopen donderdag (en dat komende weken ook zo zal zijn) heeft het bestuur geregeld dat er op donderdag op alle 6 de banen tot 22.30 uur doorgespeeld kan worden. Het was niet mogelijk om extra banen te huren want VVH maakt gebruik van het andere zaaldeel. En ook zij hebben regelmatig wedstrijden tot laat in de avond.
We hopen natuurlijk dat onze nieuwelingen en badminton en onze vereniging leuk vinden en dat het gezellig druk blijft.
De uitbreiding van de speeltijd geldt voorlopig tot de Kerst.

Indelen partijen
Ook de mensen die badminton proberen, hebben van het bestuur een label gekregen om desgewenst na de les nog een ronde mee te spelen. We vragen degenen die indelen om er rekening me te houden dat voor sommigen van hen dit een helemaal nieuwe sport is.
Bijgevoegd een nieuwe labellijst die loopt tot de Kerst zodat iedereen weer een keer de beurt krijgt om partijen in te delen.
Na de Kerst krijgen jullie een lijst voor 2020 met hopelijk een aantal nieuwe namen op de lijst.

Jeugd regiotoernooi
Drie jeugdleden van HBC de Wadden beten zaterdag 5 oktober de spits af met deelname aan de jeugdtoernooien. Een aantal verenigingen uit de regio organiseert elk jaar samen 5 toernooien voor de jeugd van 8-18 jaar. En HBC de Wadden neemt daar nu ook aan deel.
De 58 deelnemers (meisjes en jongens) speelden elk 4 wedstrijden op tijd. Er waren zes verschillende sterkte klassen. Er worden alleen dubbels gespeeld met steeds een andere partner. En dat is een extra uitdaging. Twee van onze jeugd moesten meteen tegen elkaar en dat leverde een gelijk spel op. Zij speelden in dezelfde klasse. Het andere jeugdlid heeft meer ervaring en speelde in een hogere klasse. Voor ons allemaal was het niveau van de anderen onbekend. Er werd stevig gestreden om de punten, het was soms heel spannend en zeker niet makkelijk om zo opeens met een onbekende te spelen. Maar iedereen heeft lekker gespeeld en zich goed geweerd. Aan het eind van de middag is elke keer de prijsuitreiking voor de beste drie uit elke klasse. Dit keer viel HBC de Wadden nog niet in de prijzen, maar wie weet een volgende keer misschien wel.
Het was in ieder geval een leuke badmintonmiddag. We hopen dat er volgende keer meer jeugdleden van onze club meedoen. Het volgende toernooi is negen november in Balk.
labellijst 2019 tm dec
Sponsoren tbv nieuwsbrief licht grijze achtergrond
facebook twitter 
MailPoet