KOP-Nieuwsbrief-Header-MASTER
Shuttle racket blauw panorama (slider website)
26 augustus 2019

Het badmintonseizoen gaat bijna weer van start

Nieuwsbrief aug 2019 1-2
We gaan weer beginnen op maandag 2 september van 19:30 uur tot 21:00 uur.
Donderdag 5 september begint de jeugd om 19:00 uur tot 20:15 uur, daarna zijn de senioren aan de beurt.
We hopen jullie allemaal te zien in deze eerste week van september! Neem gerust een vriend(in), buurman/vrouw of familielid mee. Zij mogen drie keer gratis meespelen. Het zou natuurlijk geweldig zijn wanneer we er met elkaar voor kunnen zorgen dat onze gezellige club meer leden zou krijgen.

Extra Spelen
We hebben voortaan elke maandag 6 banen beschikbaar van 19.30-21.00 uur om iedereen, ook recreanten, de gelegenheid te geven om ook op maandag lekker te badmintonnen. Maar er wordt op maandagavond niet gelabeld. Er zijn twee banen voor de competitiespelers, twee voor de wedstrijden en twee banen beschikbaar voor recreanten. Zorg dus zelf dat je medespelers hebt. Een extra avond spelen betekent natuurlijk wel dat je wat meer moet betalen.

Ledenwerving
Om meer leden proberen te werven gaan we huis en huis flyers bezorgen en wordt er voor de volwassenen 10 keer een half uur cursus aangeboden. Nadere informatie volgt. Tevens willen we op de scholen in de gemeente Harlingen 3 keer een clinic gaan aanbieden, met daarna een toernooitje als afsluiting.

Hulp gevraagd
Voor de jeugdtrainingen zijn we op zoek naar enthousiaste begeleiders. De training wordt gegeven door Marco Lautenbach, hij gaat eerst training geven aan de jongste jeugd, daarna traint hij de oudere jeugd. Vanaf 19:30 uur zou het fijn zijn als er iemand is die de jongste jeugd kan begeleiden. Lijkt je dit leuk om te gaan doen, geef je dan op.

Ook zijn we op zoek naar vrijwilligers die willen gaan helpen bij de clinics op de scholen. Graag horen we of je belangstelling hebt en op welke dagen je beschikbaar bent.
Bestuursleden
Liesbeth heeft aangegeven dat ze nog 1 seizoen in het bestuur wil blijven, we zijn dan ook op zoek naar nieuwe bestuursleden. Heb jij goede ideeën voor onze vereniging, meld je dan aan! We wachten jullie enthousiaste reacties af.

Competitie / toernooien
We hebben dit jaar 3 wedstrijdteams bij de senioren, waarvan er 1 de dorpencompetitie gaat doen. Het bestuur wenst jullie heel veel succes en plezier. Misschien kunnen jullie af en toe een wedstrijdverslagje schrijven, die we op de website kunnen plaatsen.

De jeugd kan dit jaar meespelen met de jeugdtoernooien in de regio. Er zijn dit seizoen geen jeugdcompetitieteams.
Data jeugdtoernooien:

Zaterdag
5
oktober
2019
Makkum
Zaterdag
9
november
2019
Balk
Zaterdag
11
januari
2020
Lemmer
Zaterdag
8
februari
2020
Franeker
Zaterdag
14
maart
2020
Workum
Doordat de jeugd niet meer lid hoeft te zijn van de bond wanneer zij met toernooien meespelen wordt de contributie voor ieder jeugdlid: €107,50 (tenzij een jeugdlid bondslid wil blijven voor eigen rekening),
Het is de bedoeling dat er naar ieder toernooi 2 volwassen meegaan die de jeugd gaat begeleiden en de partijen gaat tellen. Graag horen we wie dit willen doen.

Wil je meehelpen bij de jeugdtrainingen, de clinics op scholen, begeleiden/tellen bij de jeugdtoernooien of wil je het bestuur komen versterken? Stuur dan een mailtje:
info@hbcdewadden.nl

Graag tot ziens op maandag 2 en/of
donderdag 5 september.

Nieuwsbrief aug 2019 2-2
Sponsoren tbv nieuwsbrief licht grijze achtergrond
facebook twitter