KOP-Nieuwsbrief-Header-MASTER
Shuttle racket blauw panorama (slider website)
19 april 2021

Nieuwsbrief april 2021


Beste leden en ouders van jeugdleden,

Het is alweer geruime tijd geleden dat we elkaar op het badmintonveld konden treffen. We hopen dat het goed met jullie gaat en iedereen gezond en fit is. Helaas ziet het er niet naar uit dat we dit seizoen nog binnen in de sporthal kunnen badmintonnen. We willen als bestuur jullie echter wel graag weer eens zien. Daarom hebben we een kleine actie bedacht die ook te maken heeft met een Algemene Ledenvergadering (ALV) die we op 25 mei digitaal willen houden.

Op donderdagavond 20 mei van 19.00-20.30 staan Yvonne, Alex, Melanie, Gerard en Liesbeth op de parkeerplaats bij de Waddenhal om jullie te ontmoeten. Wij willen dan natuurlijk allereerst weten hoe het met jullie gaat en als tweede of jullie vragen hebben over de stukken voor de ALV. De agenda en stukken krijgen jullie tussen 15 en 18 mei via de e-mail toegestuurd. We hebben op 20 mei ook een kleine badminton-attentie voor jullie klaarliggen.
Dus kom even langs! Parkeerplaats oprijden via de ingang bij de rode boei en er weer afrijden aan de kant van de voormalige brandweerkazerne.

Op dinsdag 25 mei om 20.00 zien we elkaar via de digitale weg voor onze ALV. Dat zal via Microsoft Teams gaan. Bij de agenda en stukken ontvang je ook een link om die avond mee te doen. Instructies voor dit soort digitale bijeenkomsten staan in de bijgevoegde startkaart Teams. Op de agenda zal in ieder geval het onderwerp financiën staan. Dit betreft zowel de financiën over seizoen 2020/2021 als die van 2021/2022. Voor dat laatste seizoen komt er een voorstel t.a.v. contributie korting.

Een alternatief voor in de zaal badmintonnen is het nieuwe AirBadminton. Dit wordt buiten gespeeld met een andere shuttle en met iets andere spelregels. De spelregels hebben al in een eerdere nieuwsbrief gestaan. Met AirBadminton mag de eerste 1,5 meter bij het net niet gebruikt om een shuttle terug te slaan.
Corona regels: Jongeren tot 27 jaar mogen buiten sporten op een sportaccommodatie zonder dat zij onderling 1,5 m afstand houden. Sporten door volwassenen boven de 26 jaar is aan meer regels gebonden.
  • Zij mogen met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand buiten sporten.
  • Zij kunnen op sportaccommodaties gezamenlijk buiten sporten met maximaal 4 personen. De instructeur telt niet mee.
  • Zij kunnen met maximaal 4 personen gezamenlijk op andere locaties, op initiatief (of in opdracht) van gemeentes buiten sporten. Bijvoorbeeld een trapveld. De instructeur telt niet mee.
Het bestuur wil als er belangstelling is voor AirBadminton met de gemeente overleggen of dit kan op het grasveld voor de Waddenhal met 1 speelveld (dus binnen het hek van de sportaccommodatie). We zullen als dit mag, voor shuttles zorgen. Echter we vragen wel van jullie als leden dat er 1 of meer personen hierbij als begeleiding aanwezig zijn. Belangstellenden moeten zich steeds opgeven zodat er een speelrooster voor 1 veld komt.
We horen graag via de mail, app of telefoon wie belangstelling heeft voor Air badminton en wie het willen begeleiden.
Uiteraard kan je dit AirBadminton ook zelf thuis in de tuin, op de camping of op het strand spelen.

Tot ziens op 20 mei
Yvonne, Gerard, Alex, Melanie en Liesbeth
Startkaart gebruik Microsoft Teams-1
Hier de link voor extra informatie indien nodig: Microsoft Teams
Sponsoren tbv nieuwsbrief licht grijze achtergrond
facebook twitter