Kop nieuwsbrief HBC de Wadden 01
Shuttle racket blauw panorama (slider website)
09 mei 2022

Laatste kans aanmelden competitie

Beste senior-leden van HBC de Wadden

Opgeven competitie senioren 2022-2023 vóór 12 mei!
Er is nog een laatste kans om je op te geven voor de competities. Het aanmeldformulier is even buiten gebruik geweest maar werkt nu weer goed.

Opgeven voor deelname aan een van de twee competities doe je door het formulier op de site in te vullen.

Er zijn twee mogelijkheden om competitiewedstrijden te spelen tegen andere clubs uit de regio.
De ene is de Bonds regiocompetitie die georganiseerd wordt door de noordelijke afdeling van de Bond en waar je speelt tegen clubs uit Fryslân en soms ook uit Groningen of Drenthe. De andere mogelijkheid is deelname aan de dorpencompetite waarbij je speelt tegen clubs uit Noord en Oost Friesland. Dus iets dichterbij.
Voor allebei de competities geldt dat je meedoet in een team dat bestaat uit minimaal 2 heren en 2 dames. Een enkele keer lukt het ook om een aparte herencompetitie te organiseren. Dan bestaat het team uit alleen heren. Je speelt zowel uit- als thuiswedstrijden in een poule van 8-7 verenigingen. Een wedstrijd bestaat uit 2 herenenkels, 2 damesenkels 1 heren- en 1 damesdubbelen 2 gemengd dubbel partijen. Totaal 8 partijen. Afhankelijk van het aantal teams in de poule speel je ongeveer 14 wedstrijden in de periode september tot april.
Deelname is een leuke extra uitdaging en ervaring en kan op verschillende niveaus.
Opgave voor een team betekent wel dat je er dan ook bent om de wedstrijden te spelen. Uiteraard kun je ook met een team van meer dan de minimum van 4 personen deelnemen, dan kun je de wedstrijden wat verdelen. Maar een team dat ingeschreven wordt, wordt geacht te spelen. Inschrijven brengt kosten met zich mee voor de spelers en voor de vereniging.
In principe bepaalt het bestuur uiteindelijk de teamsamenstelling, maar natuurlijk houden we met alle wensen rekening.

Sportieve groeten,
Het bestuur van HBC de Wadden

Sponsoren tbv nieuwsbrief licht grijze achtergrond
Email Marketing Powered by MailPoet