Kop nieuwsbrief HBC de Wadden 01
Shuttle racket blauw panorama (slider website)
16 februari 2022

Nieuwsbrief 16 februari 2022

Beste leden van HBC de Wadden

Voorjaarsvakantie geen jeugdtraining
Op donderdag 24 februari is er geen training voor de jeugd. Maar jeugd die in die week wel wil badmintonnen is van harte welkom om of op maandag tussen 19.30 en 20.30 of op donderdag tussen 20.15 en 21.00 een shuttletje te slaan. Er spelen dan ook senioren, de aanwezigen delen daar zelf dan leuke partijtjes van in.

Nieuw racket proberen
Aanstaande donderdag en maandag neemt Marco Lautenbach, de trainer va de jeugd, wat nieuwe rackets mee. Rackets die mensen kunnen uitproberen en eventueel bij hem kunnen aanschaffen. Dit is een privé initiatief van Marco. Hij kan ook advies geven over welk racket bij jou speltype past.

Prijzen bij het jeugd badmintontoernooi in Balk.
De dames van der Klei zetten afgelopen zaterdag hun opmars voort. Door de winst bij het toernooi in Harlingen speelde Stella nu een klasse hoger. Dat was kennelijk geen hindernis om weer naar de prijzen te dingen. Want Stella pakte wederom de eerste prijs.
Haar zus Maaike die in een hogere klasse speelde, was in Harlingen derde in haar klasse. Dit keer deed ze er een schepje bovenop en pakte de eerste prijs.
Ook Ramon Lautenbach deed weer mee en verbeterde zichzelf. Hij behaalde de derde plaats in zijn klasse.
Kortom de jeugd van HBC de Wadden houdt de club-eer hoog. Ze pakken regelmatig prijzen en het belangrijkste: ze spelen met veel plezier badminton.

Het volgende jeugdtoernooi is op 12 maart in Franeker en er wordt geprobeerd een slottoernooi op 16 april te organiseren in Workum.
Doe mee met een gezellige sportieve middag samen met 60 andere jeugd badmintonners.

Toernooien
Uitnodigingen voor toernooien van andere clubs vindt je op de website onder toernooien.

Vertrouwenspersoon
HBC de wadden heeft al enige jaren een vertrouwenspersoon voor het geval er ongewenste zaken spelen die niet onderling of met het bestuur opgelost kunnen worden. Dit is Riena Kromkamp, zij is een oud-voorzitter en speler van onze club. Contactgegevens van haar staan op de website.


Sportieve groeten,
Het bestuur van HBC de Wadden

Sponsoren tbv nieuwsbrief licht grijze achtergrond
Email Marketing Powered by MailPoet