Kop nieuwsbrief HBC de Wadden 01
Shuttle racket blauw panorama (slider website)
29 januari 2022

Toernooitje en nog veel meer

Beste leden van HBC de Wadden
We hebben 5 berichten voor je!

1. Welkom terug toernooi
Omdat we weer mogen spelen op onze vaste avonden spelen we de eerstvolgende donderdagavond (3 februari) een mini-toernooi. De jeugd van 19.00 tot 20.15 uur en de
senioren van 20.30 uur tot 22.00. We gaan daar een ludieke invulling aan geven.

2. Speeltijd op maandagavond verlengd
Op maandagavond spelen steeds meer senioren het badmintonspelletje. Daarom hebben we de speeltijd verlengd: van 19.30 tot 21.30. Zodra de competitie weer begint is één zaaldeel op maandagavond daarvoor beschikbaar tot 22.00.

3. De competitie en een jeugdtoernooi in Balk
Competitie senioren en jeugd regiotoernooi
Sinds de laatste persconferentie is het weer toegestaan om met en tegen andere verenigingen te spelen. En ook publiek is weer welkom bij wedstrijden.
Dit betekent voor de teams van senioren: weer competitie spelen. Er is een nieuw speelschema door de Bond opgesteld, waarin ook de nog niet gespeelde wedstrijden van de afgelopen periode zijn opgenomen. Of het lukt om alle wedstrijden te spelen hangt natuurlijk af van het compleet zijn van teams (dus van het aantal besmettingen). Voor team 1 is de eerstkomende wedstrijd wellicht komende week uit. Voor team 2 is de eerste wedstrijd thuis op 7 februari.
Voor de junioren betekent het dat er weer regiotoernooien aankomen. De eerste is op 12 februari in Balk. Een aantal spelers van HBC de Wadden hadden zich hier al voor aangemeld. A.s. donderdag graag even de definitieve opgave aan Liesbeth doorgeven. Daarna is er nog een toernooi in maart. En er wordt geprobeerd om het toernooi dat in januari niet door kon gaan te verplaatsen naar april.

4. Seizoen verlengd tot en met juni
We hebben tijdens corona een maand niet kunnen spelen. Daarom hebben we in juni de zaal gehuurd op maandagavond. De jeugd kan spelen van 19:30 tot 20:30 en de senioren van 19.30 tot 21.30

5. Helpende handen gezocht
Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 8 december 2021 hebben we gevraagd of er meer mensen willen helpen met taken en klussen binnen onze vereniging. Toen hebben een paar mensen zich al gemeld. Omdat niet iedereen toen aanwezig was, stellen we deze vraag aan alle leden via deze enquête.
Als er ouders van jeugdleden zijn die af en toe willen helpen bij jeugdactiviteiten is dat natuurlijk ook welkom. Klik HIER voor de enquête.

Heel veel sportplezier allemaal!!!
Het bestuur van HBC de Wadden

Sponsoren tbv nieuwsbrief licht grijze achtergrond
Email Marketing Powered by MailPoet