KOP-Nieuwsbrief-Header-MASTER
Shuttle racket blauw panorama (slider website)
12 oktober 2021

Nieuwsbrief oktober 2021

Beste leden van HBC de Wadden,

Inmiddels zijn we al weer een maand aan het badmintonnen. De eerste nieuwe jeugdleden zijn al verwelkomd, de eerste competitiewedstrijden al gespeeld. Kortom het badmintonseizoen is echt begonnen.
Heb je je racket nog aan de wilgen hangen, niet nodig. Kom gezellig weer spelen. Op maandagavond van 19.30 - 21.00 voor senioren en op donderdagavond van 19.00 tot 20.15 voor de junioren en van 21.00 tot 22.30 voor de senioren. Je bent van harte welkom en neem eens een vriend of vriendin mee om ook kennis te maken met onze sport.

Op 16 oktober gaan een aantal van onze junioren weer een jeugdtoernooi spelen. Dit keer in Makkum. Op zaterdagmiddag 13 november organiseert HBC de Wadden het jeugd regiotoernooi. Dus wil je meedoen, helpen of de jeugd aanmoedigen. Meld je bij Liesbeth.

Op donderdagavond 4 november hopen we weer een normale Algemene Ledenvergadering (ALV) te houden. Een ALV waarop er meerdere bestuursleden zullen aftreden en er dus meerdere nieuwe mensen nodig zijn voor het bestuur. Agenda en stukken, waaronder beschrijvingen van taken voor de nieuwe bestuursleden volgen binnenkort.
Ook het op je nemen van een deeltaak voor de vereniging kan natuurlijk. Zo gaat Rick Hoogstede bijvoorbeeld zich bezig houden met onze website. Tot nu toe verzorgde ons oud-lid Ronald Bartels de site en het verzenden van de nieuwsbrieven. Rick gaat zich inwerken en zal eerst nog samen met Ronald de site voor ons doen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van deeltaken, bijvoorbeeld voor de jeugdtoernooien.

Voor het indelen van de partijen op de donderdagavond is een nieuwe lijst gemaakt voor wie wanneer geacht wordt de partijen in te delen op donderdagavond (labellijst). De lijst is ook op de site te vinden maar is de bijlage bij deze nieuwsbrief.

Ook voor de senioren zijn er toernooien in de regio. In de bijlage de uitnodiging voor een toernooi op 22 oktober in Makkum.

Tot slot, binnenkort gaat de penningmeester de rekeningen voor het dit seizoen versturen. Zoals besloten door de laatste ALV krijgen de leden die vorig seizoen volledig betaald hebben een mooie korting. Is je adres gewijzigd, geef dan z.s.m. je nieuwe adres door via secretariaat@hbcdewadden.nl

Tot ziens op het badmintonveld

Yvonne, Gerard, Liesbeth, Melanie en Alex
BVM uitnodiging toernooi vr 22 okt 2021.pptx
Inschrijving mailen naar: badmintonmakkum@ziggo.nl
BVM Inschrijflijst toernooi 22 okt 2021.xlsx
Sponsoren tbv nieuwsbrief licht grijze achtergrond