KOP-Nieuwsbrief-Header-MASTER
Shuttle racket blauw panorama (slider website)
15 mei 2021

Uitnodiging ALV mei 2021


Beste leden en ouders van jeugdleden,

We nodigen jullie uit om op 25 mei vanaf 20.00u deel te nemen aan onze digitale Algemene Ledenvergadering. We doen dit voor de eerste en hopelijk ook de laatste keer langs de digitale weg.

Om deel te kunnen nemen, moet je je van tevoren aanmelden door een mailtje te sturen naar: secretaris@hbcdewadden.nl
Dit kan tot en met zaterdag 22 mei. Daarna krijg je via Gerard een mail met de vergaderlink voor de vergadering via Microsoft Teams (zie eerder verstuurde instructie Teams).

We sturen jullie hierbij (onderaan klikken op blauwe teksten) de links naar de agenda voor de ALV met daarin een voorstel t.a.v. de contributie voor komend seizoen. Ook sturen we je hierbij de jaarverslagen en de voorlopige jaarrekening.

Graag herinneren we jullie eraan dat we als bestuur donderdag 20 mei op de parkeerplaats van de Waddenhal staan om jullie te ontmoeten tussen 19.00u en 20.30u. Kom even langs, even bijpraten. Stel je vragen over de stukken van de ALV en ontvang een kleine attentie. Wellicht weten we dan ook of de Waddenhal weer opengaat.
Denk eraan: parkeerplaats oplopen of rijden via de ingang bij de rode boei en vertrekken langs de brandweerkazerne zijde.

Graag tot ziens allemaal
Yvonne, Gerard, Melanie, Alex en Liesbeth
Bijlagen (klik op link om document te openen):
Agenda ALV mei 2021
Jaarverslag 2019-2020-2021
Jaarverslag competitie en regiotoernooien 2019-2021
Voorlopige jaarrekening
Sponsoren tbv nieuwsbrief licht grijze achtergrond
facebook twitter