KOP Nieuwsbrief Header MASTER
Shuttle racket blauw panorama (slider website)
06 oktober 2020

Nieuwsbrief 6 oktober 2020

Beste mensen hieronder een paar praktische zaken.

Training
De trainingen voor senioren zijn ook weer gestart. Om beter aan te sluiten na de jeugdtraining en het indelen voor de senioren start de training om 20.00 uur. Maak gebruik van deze mogelijkheid om via deze korte training elke donderdag je badmintonspel te verbeteren en vooral leuker te maken. Voor de opbouw in de trainingen en voor de trainer is het erg prettig als het een beetje een constante groep is die deelneemt en je op tijd aanwezig bent.

Labelen
Om met verschillende mensen te spelen en het ook voor iedereen aantrekkelijk te maken en te houden worden op donderdagavond de partijen ingedeeld. In de eerste ronde spelen vier spelers van ongeveer gelijke sterkte met elkaar en in de tweede ronde spelen juist twee sterkere met twee minder sterke spelers met elkaar. De derde ronde is gelijk aan de eerste en de vierde ronde aan de tweede ronde.
Dit indelen wordt door ons allemaal een aantal keren gedaan. Hiervoor is een labellijst opgesteld (zie hieronder). Deze hangt op het indelingsbord. Kun je de avond die je aan de beurt bent niet, dan is er een reserve.

Afstand en registratie
Op dit moment kunnen en mogen we badmintonnen. Helaas is de sportkantine voorlopig gesloten. Als je gebruik maakt van deze mogelijkheid om een beetje in beweging te blijven, houd er dan wel rekening mee dat je buiten het speelveld afstand van elkaar houdt. Ga niet op een kluitje bij het indelingsbord staan. Respecteer elkaar, houd elkaar gezond, 1,5 meter buiten het speelveld!

We hebben als bestuur ervoor gekozen om bij te houden wie er op welke avond aan het badmintonnen is en om geen vooraf reserveringssysteem voor het spelen in te voeren. Dit doen we met oog op eventueel bron- en contactonderzoek. Daarvoor houden we in de blauwe map een simpele presentielijst bij. Help ons en elkaar door deze in te vullen. Rond 21.00 uur zijn de meesten aanwezig en als iemand dan even de kruisjes achter de naam van de aanwezigen zet, is het klaar. De map ligt bij het bord in de kast. Uiteraard worden deze lijsten niet voor andere doelen gebruikt en na 2 maanden vernietigd.

Sportieve groet,
Het bestuur van HBC de Wadden
1,5 meter
Sponsoren tbv nieuwsbrief licht grijze achtergrond
facebook twitter