KOP Nieuwsbrief Header MASTER
Shuttle racket blauw panorama (slider website)
23 oktober 2019

Aanmelden jeugdregiotoernooien 2019/2020

Volgend badmintonseizoen kunnen de jeugdleden van HBC de Wadden aan de regiotoernooien speciaal voor de jeugd van 8-18 jaar meedoen. Er worden 5 toernooien georganiseerd samen met 6 verenigingen uit de buurt. Dit zijn Makkum, Workum, Bolsward, Balk, Lemmer, Franeker en natuurlijk Harlingen. In die plaatsen worden de toernooien gespeeld. De toernooien zijn 1 keer per maand op een zaterdagmiddag in de periode oktober tot en met maart.
De inschrijving voor de toernooien is individueel, maar het is natuurlijk leuk om met een hele groep vanuit Harlingen deel te nemen. Er worden alleen dubbelpartijen gespeeld, steeds met een andere partner. Voor de winnaars zijn er prijzen en als je minimaal 4 toernooien van de 5 meespeelt, maak je kans op de pouleprijs. Het is wel vereist dat je kan opslaan en de puntentelling kent.
Natuurlijk wordt er gespeeld in verschillende sterkte-klassen. Per toernooi zijn er meestal zo’n 75 deelnemers en je speelt 4 wedstrijden op een middag. Een toernooi duurt ongeveer 4 uur.
In principe komen deze regio-toernooien in plaats van deelname aan de bondscompetitie. Deelname aan de regiotoernooien staat open voor alle jeugdleden die niet tegelijkertijd aan de bondscompetitie deelnemen. Grote voordeel is dat alle toernooien veel dichterbij zijn.
HBC de Wadden blijft de algemene organisatiekosten en de inschrijvingskosten per toernooi per deelnemer voor haar rekening nemen.

We willen graag weten wie er volgend jaar aan deze toernooien mee wil gaan doen. Daarom nu alvast een formulier om de animo te peilen. Definitieve opgave is in september.
Iedereen moet zelf een formulier invullen en inleveren.

Met vriendelijke groet,

Liesbeth Meijer
Competitieleider HBC de WaddenKlik op onderstaande link om het formulier te openen:
Aanmelden jeugdregiotoernooien 2019/2020
Sponsoren tbv nieuwsbrief licht grijze achtergrond
facebook twitter 
MailPoet