Kop nieuwsbrief HBC de Wadden 2018-01
Shuttle racket blauw panorama (slider website)
23 oktober 2019

Nieuwsbrief maart 2018


Jumbo spaaractie
De spaaractie loopt tot 1 april en we kunnen nog wel wat extra punten gebruiken. Dus doe de boodschappen bij de Jumbo in Harlingen, vraag bij de kassa bij het afrekenen om de voucher. Bij elke €10 aan boodschappen krijg je 1 gratis voucher. Vraag er wel om!!! En scan ze meteen in de winkel in op onze vereniging. Of geef ze aan een van de bestuursleden. Op zaterdag 31 maart mogen we onze vereniging in de winkel promoten en bonnen inzamelen. Kan je een uurtje meehelpen die dag, meld je bij Alex van der Bij.

Shuttles
Verzoek aan alle competitieteams en spelers om alle kokers met shuttles in te leveren. We willen komende weken de shuttles gaan sorteren en opruimen wat echt onbruikbaar is. En als het nodig is nieuwe bestellen. Dus haal die koker uit je tas en doe hem in de kast na de speelavond. Alleen zo kan het bestuur de shuttle voorraad goed beheren.

Competitie 2017-2018
Er hebben dit jaar van onze vereniging maar liefst 8 teams meegedaan aan de competitie. En de resultaten zijn goed tot uitstekend. Sommige teams hadden het moeilijk, bijvoorbeeld ons meiden jeugdteam dat in een gemengde poule terecht was gekomen en onze jeugd beginnersteams hebben een heleboel geleerd. Het derde seniorenteam staat bovenaan, maar ja er moeten door de andere teams in die poule nog een paar wedstrijden gespeeld worden. De huldiging als kampioen hangt dus nog even in de lucht. Helaas op laatst nog een nare blessure voor Chantal, een zweepslag. Beterschap! Gelukkig hadden we dit jaar een aantal reserves en die zijn dan ook ingezet.

Competitie 2018-2019
De indeling van de competitie gaat wat veranderen. De weekendteams van senioren gaan in divisies spelen en vooral voor ons belangrijk, ALLE teams (senioren en junioren) moeten voor 1 mei aangemeld worden. Dus denk komende weken na of je het volgende seizoen weer mee doet met de competitie. Binnenkort krijgt iedereen weer een formulier om je op te geven.

Leden werven het best!
Om het voor iedereen leuk en aantrekkelijk te houden op de speelavond is het belangrijk dat we meer leden krijgen. Dan is er meer variatie in de indeling mogelijk. Dus weet je nog iemand die wellicht een shuttle wil slaan op donderdagavond, of iemand die wil gaan sporten maar nog niet weet wat te gaan doen. Nodig hem of haar uit om te komen kennismaken met badminton op onze speelavond. We hebben daarvoor rackets in de kast liggen en iedereen mag 3x komen proberen.
Hoe meer leden, hoe meer vreugde.

Terugroepactie Artengo badmintonrackets van Decathlon
Sportwinkelketen Decathlon roept twee typen Artengo Badmintonrackets terug. Bij gebruik van de rackets is het mogelijk dat een (mede)speler letsel oploopt.
De waarschuwing geldt voor de badmintonrackets van het type BR720 en BR730 Solid van het merk Artengo. Deze rackets zijn verkocht tussen 1 februari 2015 en 21 februari 2018. Bij onderzoek is vastgesteld dat de verbinding tussen de shaft en de handgreep van het racket niet goed kan zijn, waardoor deze twee elementen tijdens gebruik los kunnen laten. Er ontstaat daarbij risico op letsel.
Als u de betreffende rackets heeft, dan wordt u verzocht deze terug te brengen naar een filiaal van Decathlon. U krijgt het aankoopbedrag vergoed.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice van Decathlon via telefoonnummer 088 – 33 22 888 (gratis vanaf een vaste lijn).
Sponsoren tbv nieuwsbrief licht grijze achtergrond
facebook twitter
MailPoet