Beste badmintonners,

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie onze uitnodiging hebben ontvangen en daarom brengen we ons toernooi nog even onder de aandacht.

Graag zien we jullie op 31 maart in de Waddenhal

Kop Waddenzeetoernooi 2019
Beste badmintonners,

Al vijftien jaar organiseert HBC de Wadden een gezelligheidstoernooi. Wij nodigen jullie uit voor het Waddenzee dubbel toernooi 2019
Mede mogelijk gemaakt door de Kantine Waddenhal

Opgave bij voorkeur als koppel, je kunt je ook zonder partner opgeven (partner wanted) dan proberen wij jou te koppelen. Jullie worden door ons op sterkte ingedeeld. Er zijn minimaal zes speelronden per koppel. Het toernooi is bedoeld voor recreanten en competitiespelers, mits deze niet hoger spelen dan eerste klasse. Speel je in een hogere klasse dan graag even overleg met de organisatie. Minimum leeftijd 16 jaar.

De aanvangstijd van het toernooi is 10.30 uur (Zomertijd), sporthal open vanaf 10.00 uur. Er wordt gespeeld tot 17.00 uur, rond 17.30 wordt de uitslag bekend gemaakt. Kosten voor het toernooi bedraagt € 20,- per koppel als je het overmaakt en € 22,- bij betaling in de hal. Dit is inclusief een kop soep tussen 12.00 en 14.00 uur. De inschrijving sluit op 24 maart 2019. Er wordt vooral gestreden om de eer, maar er zullen ook een paar prijsjes zijn.

Om een leuk toernooi te kunnen organiseren hebben we jullie nodig, verspreidt deze uitnodiging op de vereniging of plaats hem in jullie team/vereniging WhatsApp groep

Opgave via toernooi@hbcdewadden.nl
Op onze website: http://www.hbcdewadden.nl/ staat de uitnodiging en het laatste nieuws.

Bij opgave graag vermelden:
naam, naam partner, HD of DD, mailadressen, mobiel telefoonnummer, speelsterkte of geschatte speelsterkte (keuze: 1e, 2e, 3e, 4e klasse of recreant)
Het is belangrijk al deze gegevens te vermelden. Inschrijfgeld overmaken op: Rabobank NL83 RABO 0325508445 o.v.v. Waddenzee toernooi 2019 en voor wie je betaald.Na ontvangst van je inschrijving krijg je van ons een bevestiging via de mail.Als je geen bevestiging ontvangt graag even contact opnemen.

Graag tot ziens in Harlingen.
Sietse van der Bij, tel. 06 24089020 en Liesbeth Meijer, tel 06 33180429


Bijko en Rinia
facebook twitter
MailPoet