Kop nieuwsbrief HBC de Wadden 2018-01
23 oktober 2019

Samenwerking BC Lahringen en HBC de Wadden

Beste leden,

Harlingen heeft twee badmintonverenigingen te weten BC Lahringen en HBC de Wadden. Zoals jullie wel gemerkt hebben loopt het ledenaantal wat terug, maar dat geldt ook bij Lahringen. Daarom we contact gezocht met het bestuur van Lahringen. Het doel van beide besturen is om het voor de leden leuker en afwisselender te maken met meer spelers op een speelavond.

We willen dit seizoen dan gebruiken om nader met elkaar kennis te maken en te gaan samenwerken.

Dat houdt in dat leden van beide verenigingen vrijblijvend welkom zijn op elkaars speelavonden om eens met andere spelers te badmintonnen. En als er meer spelers zijn kan er meer gevarieerd worden. Daarbij is het nadrukkelijk niet de bedoeling om een van beide speelavonden met een lege hal te komen zitten.

Verder heeft Lahringen een soort recreantencompetitie met Bolsward, Franeker en Makkum, waarbij teams een paar keer per seizoen tegen elkaar spelen. Lahringen zal ons ook uitnodigen voor deze incidentele wedstrijden. Er kan dan bijvoorbeeld een team Harlingen worden gevormd met spelers van Lahringen en de Wadden samen. De organisatie hiervan blijft in handen van Lahringen.
Er spelen bij Lahringen enkele spelers van rond de 16 jaar, zij spelen gemengd met de senioren.

De speelavond van Lahringen is op woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in de Waddenhal.

We moeten het met z’n allen doen om leuk en gezellig te kunnen spelen. Dus ga eens bij Lahringen op bezoek en verwelkom hen als ze bij ons komen!

Heb je vragen over of suggesties voor deze samenwerking, stel ze op onze komende ledenvergadering (of daarvoor aan een bestuurslid).


Met vriendelijke groet,
Bestuur HBC de Wadden
Shuttle racket blauw panorama (slider website)
Sponsoren tbv nieuwsbrief licht grijze achtergrond
facebook twitter
MailPoet